ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.milliondiamons.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της επιχείρησης «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ». Η χρήση και περιήγησή σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με τους παρακάτω όρους:
1.Η «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.
2.H «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, www.milliondiamonds.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημά της υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.
3.Η «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.
4.Η ιστοσελίδα www.milliondiamonds.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ». Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την επιχείρηση «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της επιχείρησης ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.milliondiamonds.gr καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες του www.milliondiamonds.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
5.Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.milliondiamonds.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
6.Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.milliondiamonds.gr είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η www.milliondiamonds.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς  ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
7.Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.milliondiamonds.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων μας  τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
8.Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε αποδεικτικό της παραγγελίας, με όλες τις σχετικές πληροφορίες. Επίσης  θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών της www.milliondiamonds.gr και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας επιβεβαιώνεται η παραγγελία, το συνολικό κόστος, ο τρόπος πληρωμής και σας γνωστοποιείται ο τρόπος αποστολής και η πιθανή ημερομηνία άφιξης του προϊόντος .
Σε κάθε στάδιο της παρραγελίας ο υπεύθυνος της επιχείρησης θα σας ενημερώνει τηλεφωνικά ή
μέσω e-mail.
Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.
9.Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε κάθε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν  που παραλάβατε, εντός 10 ημερών από την παράδοση του προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές .
Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση. Μαζί πρέπει να επιστραφούν  όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. εγγύηση, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
 Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» για τον τρόπο αποστολής του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που το προϊόν που παραλήφθηκε παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα ή διαφέρει ουσιωδώς από το προϊόν που έχει παραγγελθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι η «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
10.Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρείτε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας στο κόκκινο Χ που εμφανίζεται αριστερά από το προϊόν. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2310 267 668 και θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.

11.
Σε περίπτωση που η «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» φέρει ευθύνη για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη ιδιότητας του προϊόντος, ο χρήστης δικαιούται, κατ' επιλογήν του α) να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, εκτός αν μία τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη β) να ζητήσει μείωση του τιμήματος ή γ) να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί εγγράφως. Εάν ο αγοραστής επιλέξει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος η επιχείρηση οφείλει να προβεί σε διόρθωση ή αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο. Τα παραπάνω δικαιώματα του χρήστη παραγράφονται μετά την πάροδο δύο ετών για τα κινητά πράγματα.
 
12.Τρόποι πληρωμής
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ   
 
1.Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.milliondiamonds.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners και American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.). Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
Σε περίπτωση που οι αγορές σας ξεπερνούν το ποσό των 300€ μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος άτοκων δόσεων του www.milliondiamonds.grεφόσον η κάρτα που χρησιμοποείτε είναι αποδεκτή από το σύστημα της ALPHA  για πληρωμή με δόσεις. Συγκεκριμένα :
Για ποσά από 300€-500€ η χρέωση μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις.
Για ποσά από 500€-1000€ η χρέωση μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις.
Για ποσά άνω των 1000€ η χρέωση μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις. 


2.Πληρωμή με αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε το κόσμημα που επιλέξατε κατά την παραλαβή του στο χώρο σας. Η αντικαταβολή δε χρεώνεται για τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

3.Εξώφληση στο κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε το κόσμημά που επιλέξατε και από το φυσικό μας κατάστημα και να πληρώσετε κατά τη στιγμή της παραλαβής. Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται ΕΓΝΑΤΙΑ 76 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

4.Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να εξωφλήσετε το κόσμημα που αγοράσατε και με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων στους παρακάτω λογαριασμούς: 

ALPHA BANK

GR6401407080708002002017390


EΘΝΙΚΗ

GR0201102120000021200222251


EUROBANK

GR0702602320000550200924296


13.Τρόποι αποστολής
Η αποστολή γίνεται δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού. Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί τα ELTA COURIER. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες. Ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να είναι μεγαλύτερος για απομακρυσμένες περιοχές. Αν επιθυμείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετίκος τρόπος παράδοσης κατόπιν συνεννόησης. 
ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ    |    ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ    |    ΒΕΡΕΣ    |    ΣΤΑΥΡΟΙ    |    ΚΟΛΙΕ    |    ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ    |    ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ    |    ΠΑΙΔΙΚΑ    |    ΑΝΤΙΚΕΣ    |    ΑΣΗΜΙΚΑ


Newsletter
Συμπληρώστε το email σας, για να λαμβάνετε ενημερώσεις.Skroutz.gr Partner

Επικοινωνία
ΝΕΟ Τσιμισκή 89 - Θεσσαλονίκη
Τηλ.:2310 284.304
Εγνατία76 - Θεσσαλονίκη
Τηλ.:2310 267.668, Fax: 2310 284.665
e-mail: info@milliondiamonds.gr
Copyright © 2016 - Milliondiamonds.gr
 
Back to top