Για ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ εξυπηρετηθείτε καλωντας στο 6945 336 336 με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ παράδοση
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:
ΔΕΥ-ΤΕΤ-ΣΑΒ: 10.00-15.00,
ΤΡΙ-ΠΕΜ-ΠΑΡ: 10.00-21.00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΑΚΥΡΩΣΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε, σε κάθε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν  που παραλάβατε, εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος. 

Προϊόντα τα οποία έχουν τροποποιηθεί καθ' υπόδειξη του πελάτη δεν επιστρέφονται.

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές .
Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι και αυτή σε άριστη κατάσταση. Μαζί πρέπει να επιστραφούν  όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. εγγύηση, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
 Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» για τον τρόπο αποστολής του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που το προϊόν που παραλήφθηκε παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα ή διαφέρει ουσιωδώς από το προϊόν που έχει παραγγελθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι η «Million Diamonds - ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ΑΡΤ.  ΕΙΡΗΝΗ» δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

ΑΚΥΡΩΣΗ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρείτε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας στο κόκκινο Χ που εμφανίζεται αριστερά από το προϊόν. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να καλέστε το 2310 267 668, εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας και θα αναλάβουμε εμείς την ακύρωση της παραγγελιάς σας.
Μάθετε πρώτοι
τα τελευταία νέα μας
Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες παραλαβές,
τα καινούργια μας σχέδια, τις προσφορές μας
και πολλά ακόμη...
       
Επικοινωνία
info@milliondiamonds.gr

Τσιμισκή 89 - Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284 304 

Εγνατία 76 - Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 267 668
T: 2310 284 665
M: 6945 336 336

www.milliondiamonds.gr
© 2018 milliondiamons.gr - -- Κατασκευη eshop by infocus